Let`s move for a better world- er du med?

Let´s move for a better world er verdens største kampanje for å bekjempe overvekt og fedmerelaterte sykdommer.
Fysisk inaktivitet kan resultere i en hel del uønskede konsekvenser, ikke bare for den enkelte, men og for hele samfunnet. Det er på tide å stoppe den negative utviklingen, og vi er fast bestemt på å bidra så mye vi kan. 

Bli med idag, din aktivitet og trening vil utgjøre en stor forskjell for mange mennesker. Hver bevegelse du klarer å samle (MOVE), blir samlet opp og transformert til utstyr som vil bli donert til et sted som jobber for at befolkningen skal få en mer aktiv hverdag og en sunnere livsstil. 

Er du med? Du kan melde deg på kampanjen i Sprek-appen eller med nøkkelen din på en av skjermene ved senteret. Trenger du hjelp er det bare å spørre oss 🙂