Smittevern på Sprek

 
Informasjon i forbindelse med innstramninger i smitteverntiltak fra 4. januar 2021 (artikkelen vil bli oppdatert dersom det kommer endringer):
Som treningssenter omfattes vi av egen forskrift for smittevern. Denne er utarbeidet i et tett samarbeid mellom FHI og Virke Trening, som er vår bransjeorganisasjon. De nye nasjonale tiltakene påvirker ikke denne forskriften, og vi drifter derfor fortsatt våre senter i henhold til eksisterende forskrift. Det kan imidlertid besluttes ytterligere tiltak på kommunalt nivå i områder med stort smittetrykk.
Status for våre sentre er som følger:
 
– Både Sprek Verdal og Sprek Moan, Levanger er åpen for egentrening fra kl 05:00-24:00. Sentrene er betjent som normalt mellom 07:30-21:30. Unngå om mulig å trene på de tidene det normalt er mest besøk.
 
– Gruppetimene våre er innstilt frem til søndag 17. januar. Vi tilbyr mange ekstra livestream gruppetimer og treningsvideoer i app’en vår, slik at du kan få noen gode treningsøkter hjemmefra med oss
 
– Sørg for alltid å registrere deg ved ankomst, og følg smittevernreglene til punkt og prikke. Vask/sprit hender, hold avstand, bruk håndkle og vask alle berøringspunkter etter deg.