Innføring av booking av treningstid på Sprek Verdal

 
Vi har en pågående smittebølge i kommunen vår, og så lenge kommunen er på rødt nivå innfører også Sprek Verdal skjerpede smittevernregler. Fra i dag innfører vi derfor et maksimalantall på 10 medlemmer på trening til enhver tid.
 
Book din treningstid i app’en:
For å sikre at du har din plass når du kommer, så forhåndsbooker du enkelt din treningstid i SprekApp’en. Der velger du en av 13 ulike treningstider per døgn. Du kan trene opp til 1 t 20 min før du forlater senteret. Registrer deg ved ankomst, og vis bookingen din til studioverten.
– Book med hodet!
Book treningstid kun når du er helt sikker på at du skal på trening. Avbook senest 2 timer før om noe uforutsett oppstår. No-show kan gi tap av bookingrett.
 
Lav smitterisiko:
Det er mange som har testet positivt på Covid19 etter jul her i Verdal. Tre av disse har vært på trening på Sprek 3-4 dager før de avla positiv test. De var helt symptomfrie da de var på trening, og sjansen for at de har smittet noen her hos oss er svært lav. De som har trent i samme område i samme tidsrom som disse har likevel fått SMS fra kommunelege om å være ekstra oppmerksom på symptomer, og bruke munnbind utenfor hjemmet. Dette for å være på den trygge siden.
 
– Godt samarbeid med kommunen:
Vi har tett og god dialog med kommunen, og vurderinger og tiltak er gjort i samråd med kommuneoverlege. Tiltakenes varighet vurderes fortløpende, og vi bli lettet på så snart smittesituasjonen tilsier det.
Hold avstand, vask hender og hold deg hjemme hvis du har symptomer. Så skal vi sammen dra hverdagen tilbake til det normale igjen, sakte med sikkert. DET BLIR BRA!

Andre artikler