YOGA

Bevegelse for alle

Se timeplan for våre Yogatimer på Sprek Verdal og Sprek Levanger.

NYHET: du kan nå kjøpe Klippekort for Yoga. Perfekt til deg som kun ønsker å benytte deg av Yogatilbudet på Sprek.

YOGA

Alle kan praktisere og dra nytte av yoga, uansett alder, erfaring og bevegelighetsnivå. Hos Sprek trenger du ikke ha med deg utstyr. Ta på klær som er komfortabel å bevege seg i.

SATYA YOGA

SatyaYoga er et samarbeid mellom SatyaYoga v. Siri Tuseth, Sprek Verdal og Sprek Levanger, der SatyaYoga leverer Yogatimer tilpasset alle, uansett alder, bevegelsesnivå eller erfaring.

Satya Yoga sine timer er lagt opp slik at alle kan forstå nytten av yoga, og likeledes få tilpasninger ut fra eventuelle skader i kroppen eller når det er tid til å utfordre komfortsonen og øve på noe nytt. Både kroppen og hjernen, pusten og da nervesystemet får både styrke og balanse, mer ro og økt tilstedeværelse.

ALLSIDIGHET

Yogatimene tilrettelegger for at du kan utforske kroppens bevegelighet, styrke og balanse, i tillegg til mentalt ro. Variasjon i trening og bevegelse kan også bidra til økt prestasjon i andre treningsformer.

YOGA FOR RO I KROPPEN

Yoga kan bidra til å dempe stress og uro, og kan bidra til at kroppen får nødvendig restitusjon. Å oppleve mestring i Yogasalen kan også gi deg økt velvære, trivsel og overskudd i hverdagen.

Se timeplan og book din neste Yogatime!

TA KONTAKT

Trenger du hjelp til å komme i gang? Er du usikker på om Yoga er noe for deg? Eller er det andre ting du lurer på?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang!

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.