Smitteverntiltak 15/12-14/1

I perioden frem til 14. januar heves nivået på smitteverntiltak på treningssenter i hele Norge til gult nivå.

Viktig å vite for deg som medlem:

 • Registrering
  Du skal ALLTID registrere deg i adgangskontrollen på disk eller ytterdør ved ankomst. Du skal ALDRI slippe inn personer uten adgangskort når senteret er selvbetjent. 
  Dropinn/gjestetrening er kun tilgjengelig i bemannet åpningstid.
 • Gruppetimer
  Alle ordinære gruppetimer utgår i perioden, men ny timeplan med livestream-timer og utetimer er spikret – se plan i SprekApp’en! Gruppesalene står åpne for individuell trening.

 • Trening i studio
  Sørg for å holde minst 1 meter avstand til hverandre ved lav intensitet, og 2 meter ved høyintensiv trening. Dersom det ikke er ledige sprayflasker ved inngangen er maksantallet i studio nådd. Vær da snill og vent til noen avslutter treninga si før du går inn i studioet. Følg oppslag om maksimal antall personer på garderober og avgrensede områder.

 

Vi fortsetter med følgende rutiner:

 1. Vær frisk!
  Har du symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme.
 2. Personlig hygiene
  Desinfiser hendene ved ankomst. Praktiser god håndhygiene gjennom treningen, med hyppig håndvask og –desinfeksjon. Host i albuekroken eller i et papir som kastes, og utfør håndhygiene etterpå.
 3. Bekledning og håndkle
  Kle på deg slik at ikke bar hud kommer i direkte kontakt med utstyr/matter osv. Ha alltid med et rent håndkle som du legger under deg på benker, apparater og/eller matter.
 4. Rengjøring
  Ta med deg sprayflaske & klut på tur inn i studioet. Rengjør alltid alt av apparater og utstyr som du har benyttet; spray vaskeløsning på klut eller tørkepapir og tørk av berøringspunktene. All evt. avsatt svette tørkes bort på/rundt utstyret før vask. Sitteflaten vaskes til slutt.
 5. Kaffe & servering
  Kaffe serveres, men pappkrus er ikke tilgjengelig. Termokopp med kaffeavtale er til salgs i resepsjonen. Vi selger drikke/sportsernæring fra 2 ulike kjøleskap; SprekShop er åpen når senteret er betjent – ta ut varen og betal i resepsjonen med kort eller Vipps. TrustShop er et låst skap som du åpner ved å scanne QR-kode, velge produkt og betale på mobil.