SPREK MAT

Et kosthold som varer

Et kosthold som passer deg og din hverdag

Vi hjelper deg inn i sunne og bærekraftige matvaner i tråd med helsedirektoratets anbefalinger.  

Gjennom Sprek Mat tilbyr vi et individuelt tilpasset program med råd, oppfølging og inspirasjon. Med kostholdsveiledning gjennomføres en kartlegging og vurdering av ditt kosthold. Sammen kartlegger vi status på utfordringer, mål og ønsker som bidrar til at  vi kan skreddersy ett opplegg tilpasset for deg og din hverdag. Vi legger til rette for sunne, enkle løsninger slik at du kan ta gode og helsemessige valg for deg og din hverdag.

Kostholdsveilederen vil sørge for at du har nødvendig kunnskap, og støtte for å ta gode valg for din helse. 

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg i gang! 

Vil du vite mer?

Send en epost for mer informasjon.

Lise Mari Semb

Lise Mari har en bachelor i Livsstilsendring og folkehelse, videre har hun en bachelor i Ernæring og en årsenhet i Personlig trening. Hun har mange års erfaring som gruppetreningsinstruktør, personlig trener, kosthold- og livsstilsveileder.

Lise Mari ønsker at du skal finne de løsningene som passer for deg og din hverdag, slik at du kan på best mulig måte ta gode, helsemessige valg enklest mulig.

Epost: [email protected]
Telefon: 91361102

PRISER

Førstegangskonsultasjon (inntil 60 min) 1 290,-
En førstegangskonsultasjon har som hovedmål å kartlegge kundens kosthold, ønsker, mål og forutsetninger.  Du som kunden vil være i fokus, og i samråd med kostholdsveilederen vil det jobbes mot hvordan ønsker og mål kan nås på best mulig måte 

Oppfølging (inntil 45 min) 600,-
Du vil få tilbud om oppfølging, støtte og motivasjon til gjennomføring.  For mange er det behjelpelig  å ha en avtale å se frem til når man jobber med kostholdsendringer. Hyppighet av kontroller varierer fra person til person. Vi tilpasser til det som passer best for deg.

Individuelt tilpasset opplegg 1 500.-
Inkluderer vurdering og tilbakemelding av ditt ernæringsbehov og kostholdsplan.


 

PAKKER

12 uker oppfølgingspakke
Denne oppfølgingspakken på 12 uker inkluderer en førstegangskonsultasjon, skreddersydd opplegg tilpasset deg og din hverdag i tillegg til oppfølgingssamtaler hvor du får muligheten til å evaluere fremgangen din, stille eventuelle spørsmål og få ytterligere veiledning og støtte. 

Målet med denne oppfølgingspakken er å sikre at du får den nødvendige støtten og veiledningen for å oppnå dine kostholdsmål på best mulig måte.
Denne pakken inkluderer en f
ørstegangskonsultasjon , individuelt tilpasset opplegg , oppfølgingssamtale etter 2 uker, etter 6 uker, etter 10 uker og etter 12 uker.

Pris: 4 450-,

Delbetaling 3 mnd: 1 483,- 


12 uker oppfølgingspakke inkludert Personlig trener
Denne oppfølgingspakken på 12 uker inkluderer en førstegangskonsultasjon, skreddersydd opplegg tilpasset deg og din hverdag innen kosthold og trening. i tillegg til oppfølgingssamtaler hvor du får muligheten til å evaluere fremgangen din, stille eventuelle spørsmål og få ytterligere veiledning og støtte. 

Målet med denne oppfølgingspakken er å sikre at du får nødvendig støtte og veiledning for å nå dine livsstilsmål. Denne pakken inkluderer førstegangskonsultasjon og oppfølging etter 4 uker og 12 uker, i tillegg til 8 x PT50 min.

 

Pris: 8 500,-

Delbetaling 3 mnd: 2 800,- 


 

KURS OG FOREDRAG 

Kontakt oss for tilbud vedrørende kurs og foredrag. 

Sprek Mat tilbyr kurs og foredrag på bestilling. Tema skreddersys etter ønske. Vi kan tilby foredrag og kurs til bedrifter, skoler/barnehager, idrettslag og helsepersonell.   

Tema kan være:

  • Idrett og prestasjonsernæring til barn, ungdom og voksne 
  • Generell ernæring og livsstil 
  • Allergier og intoleranser 
  • Mage-tarm problematikk 
  • Barn og unge i vekst
  • Vektnedgang 

 

* Avbestilling: Avtaler som bookes må avbestilles senest 24 timer i forveien, hvis ikke må timen betales i sin helhet.  

Slow-karb, rene proteinkilder og sunt fett

Kort fortalt så baserer våre måltidsplaner seg på matvarer som gir deg riktig næringsbalanse og god metthetsfølelse. Ingrediensene er helt vanlige matvarer som man kjøper i butikken du handler i til vanlig.

Vi følger helsemyndighetenes retningslinjer, og er dermed sikret å forholde oss til kostholdsråd som er basert på veldokumentert forskning fra de dyktigste fagmiljøene innen kosthold og folkehelse. Her er det ingen kommersielle aktører som står bak og skal sikre sine interesser!

Hvilken trening er mest effektiv for å gå ned i vekt?

…jo det er den treningen det faktisk ble noe av!! Det betyr at det ikke finnes noen eksakt fasit på dette som gjelder for alle. Vi hjelper deg å lage en plan for din trening som er realistisk og motiverende, slik at det faktisk er mulig å gjennomføre den.

Vi vil at du skal oppleve mestringsfølelse og treningsglede – det er det som skal til for at du etter hvert leter etter muligheter for å være fysisk aktiv, og ikke etter unnskyldninger for å la være…

TA KONTAKT

Er du usikker på hvilket tilbud som kan passe for deg? Ta kontakt så finner vi ut av det sammen.

Gjerne skriv litt om hvorfor du tar kontakt og hva du ønsker hjelp med.

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
_MG_7506_2
_MG_7498
_MG_7532
_MG_7562
_MG_7568
_MG_7452

Hvorfor lykkes med med SprekMat?

Mange har fått hjelp til å gå ned i vekt hos oss. Når vi spør hva suksessfaktoren har vært, så får vil tilbakemeldinger som:

«Jeg er overrasket over hvor mye mat jeg faktisk skulle spise, og jeg trengte ikke å være unødig sulten. Og det er masse god mat også!»

«Det oppleves ikke som noen diett, bare sunne endringer i det daglige kostholdet og livsstilen. Og dette kostholdet kan jeg gladelig leve med livet ut»

«Når fristelsene har trengt seg på har jeg følt at coachen min har sittet på skuldra mi og bidratt til at jeg har tatt gode valg; for eksempel et eple istedet for hvetebollen»

«Det å gå på SprekMat sammen med venninna mi var supermotiverende, og vi støttet og pushet hverandre gennom prosessen»