Sprek Mat

Legg om dine matvarer

Individuelt tilpasset program med oppfølging

Vi hjelper deg inn i sunne, bærekraftige matvaner i tråd med helsedirektoratets anbefalinger. Ingen kur – kun endringer man kan leve med.

Gjennom SprekMat tilbyr vi et individuelt tilpasset program med råd, oppfølging og inspirasjon. Vi utarbeider måltids- og treningsplaner tilpasset deg og dine målsetninger. Du avtaler individuelle timer med din coach, hvor samtale og analyseveiing inngår. Du kan også avtale PT-timer, der din coach følger deg gjennom treningsøkta di og sørger for optimal gjennomføring og effekt. Dermed får du en trygg og kvalitetssikret vei fram mot ditt mål!
Du og din coach utarbeider i fellesskap en plan på hvor ofte og over hvor lang tid disse timene gjennomføres.
Vi tilbyr også jevnlig inspirasjonskvelder sammen med andre deltakere, hvor du vi gir dere en dypere forståelse av hvilke valg som vil føre deg nærmere målet.

Vil du vite mer?

Send en epost til [email protected] for å få mer informasjon om påmelding.

1

Individuell coaching

10- eller 30-ukerspakke

10 UKER:

 • Uke 1; 60 min kartleggingssamtale:
  Hva er ditt mål, og hva må til for å nå målet?På denne timen formulerer vi dine mål og utarbeider din personlige måltids- og treningsplan.
 • Uke 2-10: 5 x 15 minutter coachtimer
  med analyseveiing og samtale.

Pris kr 2490,-


30 UKER:

 • Uke 1; 60 min kartleggingssamtale:
  Hva er ditt mål, og hva må til for å nå målet?På denne timen formulerer vi dine mål og utarbeider din personlige måltids- og treningsplan.
 • Uke 2-30:
  • 10 x 15 minutter coachtimer
   med analyseveiing og samtale.
  • 4 x 60 min PT-timer

Pris kr 5990,-

2

Personlig tilpasset oppfølging

SprekMat timepris/ AvtaleGiro

 • Etter en vektreduksjon er den store oppgaven og målet å beholde resultatet. Da kan en månedlig avtale med din coach for kroppsanalyse og samtale være nyttig!
 • Avtal fast dag/dato per måned med din coach, og legg tjenesten til AvtaleGiro-trekket ditt sammen med medlemskapet

Priseksempel:
1 stk veiing per måned
(gjennomgang/samtale, 15 min):
kr 175,-/mnd på AvtaleGiro


Timepriser:
Veiing med gjennomgang/samtale, 15 min
kr 175,-

Veiing, samtale, PT 25 min
kr 400,-

Veiing, samtale PT 50 min
kr 600,-

Slow-karb, rene proteinkilder og sunt fett

Kort fortalt så baserer våre måltidsplaner seg på matvarer som gir deg riktig næringsbalanse og god metthetsfølelse. Ingrediensene er helt vanlige matvarer som man kjøper i butikken du handler i til vanlig.

Vi følger helsemyndighetenes retningslinjer, og er dermed sikret å forholde oss til kostholdsråd som er basert på veldokumentert forskning fra de dyktigste fagmiljøene innen kosthold og folkehelse. Her er det ingen kommersielle aktører som står bak og skal sikre sine interesser!

Hvilken trening er mest effektiv for å gå ned i vekt?

…jo det er den treningen det faktisk ble noe av!! Det betyr at det ikke finnes noen eksakt fasit på dette som gjelder for alle. Vi hjelper deg å lage en plan for din trening som er realistisk og motiverende, slik at det faktisk er mulig å gjennomføre den.

Vi vil at du skal oppleve mestringsfølelse og treningsglede – det er det som skal til for at du etter hvert leter etter muligheter for å være fysisk aktiv, og ikke etter unnskyldninger for å la være…

_MG_7506_2
_MG_7498
_MG_7532
_MG_7562
_MG_7568
_MG_7452

Hvorfor lykkes med med SprekMat?

Mange har fått hjelp til å gå ned i vekt hos oss. Når vi spør hva suksessfaktoren har vært, så får vil tilbakemeldinger som:

«Jeg er overrasket over hvor mye mat jeg faktisk skulle spise, og jeg trengte ikke å være unødig sulten. Og det er masse god mat også!»

«Det oppleves ikke som noen diett, bare sunne endringer i det daglige kostholdet og livsstilen. Og dette kostholdet kan jeg gladelig leve med livet ut»

«Når fristelsene har trengt seg på har jeg følt at coachen min har sittet på skuldra mi og bidratt til at jeg har tatt gode valg; for eksempel et eple istedet for hvetebollen»

«Det å gå på SprekMat sammen med venninna mi var supermotiverende, og vi støttet og pushet hverandre gennom prosessen»

Coacher

Anne Sigrid S.Christoffersen

Daglig leder Sprek Trening AS, trenings- og kostholdsveileder

Telefon: 90204235

Johannes Czaikowski

Senterleder Sprek Moan, PT, trenings- og kostholdsveileder

Telefon: 98641244