Treningsveiledning

Få utarbeidet ditt optimale treningsprogram

Hjelp ved oppstart

Vi vet at terskelen kan være høy for å begynne på et treningssenter. Vi legger derfor stor vekt på å gi deg som nytt medlem en god og positiv opplevelse. Hos oss møter du alltid en hyggelig studiovert i resepsjonen som hjelper deg med informasjon om og opprettelse av medlemskap, og som setter opp tidspunkt for din introduksjonstime med en av våre trenere.  Du kan også melde deg inn via vår nettside, og bestille introduksjonstime per mail eller telefon.

Introduksjonstime med trener – første uka

På introduksjonstimen møter du en av våre trenere, som har den kompetansen og erfaringen som sikrer deg en trygg og god veiledning. Dere vil først sette dere ned for en hyggelig prat, hvor dere sammen definerer en god og riktig målsetning for treningen din. Treneren din vil underveis utarbeide et forslag til en treningsplan for de første ukene, som inneholder aktiviteter og øvelser som er tilpasset ditt utgangspunkt og dine mål. Deretter går dere i gang med treningen, og nå får du en god gjennomgang av de øvelsene som er foreslått. Treneren viser deg hvor du finner utstyret eller apparatet, hvordan du utfører øvelsen, og finner anbefalt belastning.

Timen varer i ca. 50 minutter

Oppfølgingstime 1, etter ca 6 uker

Etter noen uker er det greit å ta en liten evaluering av programmet. Har du kommet godt i gang, er øvelsene og belastningen OK? Kanskje kan noen små justeringer optimalisere programmet ditt, og gi bedre progresjon og mestringsfølelse. Eller kanskje vi du ha forslag til gruppetimer som passer for deg?

Timen varer i ca. 25 minutter

Oppfølgingstime 2, etter 10-12 uker

Når du har fått trent etter det første programmet ditt i en god periode, er det kanskje på tide med du en ny prat med treningeveilederen din. Dere evaluerer hvordan treningen har gått så langt, og treneren din utarbeider en treningsplan for de neste 6 månedene. Nå vil planen som oftest inneholde både mere variasjon og nye utfordringer, slik at progresjon og motivasjon opprettholdes.

Timen varer i ca 50 minutter