Sprek styrker teamet for bedriftsmarkedet

Ny kontaktperson for Sprek Bedrift

Øyvind Dalen startet det nye året i ny stilling som fagleder helse ved Sprek Trening AS. Han er for mange et allerede godt kjent fjes på Sprek Verdal, både i rolle som trener og naprapat.  

Øyvind startet å jobbe ved Sprek Verdal i 2006 i stilling som PT og treningsveileder. Med bakgrunn som naprapat økte forespørslene etter undersøkelser og behandling fra Spreks medlemmer og etter hvert Verdals befolkning, noe som medførte at han utvidet sin naprapatvirksomhet med en egen naprapatklinikk i Spreks lokaler. Denne virksomheten består, men Øyvinds tilstedeværelse på Sprek øker i form av nye oppgaver innen helse- og bedriftstilbud.  

I stillingen som fagleder helse skal Øyvind bl.a. ha kontakten mot alle bedrifter. Enten du jobber i en bedrift som har egen bedriftsavtale med Sprek, eller i en bedrift som ønsker å vite mer om hva vi på Sprek kan tilby din bedrift i form av trenings- og/eller helserelaterte tilbud så er Øyvind personen du kontakter. Hans bakgrunn er bredspektret med erfaring innen både undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettplager, rehabilitering av skader og sykdommer, foredragsvirksomhet og en bred treningskompetanse som spenner fra helserelaterte problemstillinger til fysisk trening rettet mot både bredde- og toppidrett.