Sprekutøverne 2023

Hvert år søker vi etter unge mennesker som satser innenfor sin sport. Dette året har vi hele 14 sprekutøvere, og i tiden fremover vil vi hver uke presentere de på vår facebookside. 
De første fire finner du nedenfor, og flere kommer. 

Ruben Kverkild er 26 år gammel, fra Verdal – og har kjørt gokart aktivt både nasjonalt og internasjonalt

Han begynte å kjøre gokart da han var 6 år gammel og har kjørt hver sesong siden. Det har resultert i flere NM gull og medaljer. Sølv 2 ganger i Nordisk, og med 5 og 8 plass som beste resultat i VM.

Dette året har han som mål å delta i og ta en medalje, i en helt ny NM klasse som heter KZ2

Johanne Bjugan, er 17 år gammel og kommer fra Verdal. Hun driver aktivt med langrenn, og går på ski for Leksdal IL. I tillegg til at hun bruker fritiden med ski på beina, går hun nå også sitt første år på ski-linja ved Steinkjer Videregående Skole.

Johanne har gått på ski siden hun var liten, og har dermed deltatt på både lokale, regionale og nasjonale renn. I vinter deltok hun på sine første norgescuper for junior, samt junior NM. Dette resulterte i to NM-medaljer, ett gull og en bronse, og i tillegg en fjerde plass sammenlagt i norgescupen i klassen, K17.

Vemund Totsås Johnsborg er 18 år og langrennsløper. Han går for Leksdal Idrettslag. Vemund går landslinja for langrenn ved Meråker videregående skole. Han har de siste to årene tatt store steg i langrennssporet, hvor beste resultat så langt er en 6. plass i Norges Cup. Prestasjonsmål er tonet litt ned, og det er en like stor målsetting å få til lengre perioder med riktig trening. Lykkes man med dette, kommer resultatene av seg selv.

Vemund bruker Sprek treningssenter til basis, styrke og restitusjonstrening når han er hjemme i Verdal.

Tiril Erlandsen Steiro er 15 år og spiller håndball for Levanger Håndballklubb. Hun har spilt håndball siden hun var 6 år gammel, og har deltatt på flere SPU-samlinger de siste årene.

I uke 18, deltok hun på sin første regionale landslagssamling i beachåndball, og det ga mersmak!

Hun har vært en skadeutsatt spiller, og bruker derfor Sprek til styrketrening og rehabilitering.