NYHET – Satya Yoga

Satya Yoga ble grunnlagt av yogalærer Siri Tuseth på senhøsten i 2009 i Sandnes og Stavanger.Da hadde Siri allerede jobbet 6 år som fulltid yogalærer og var klar til å starte sitt eget med en visjon og et brennende ønske om å gi yoga til alle uansett forutsetning og nivå, alder og fysisk form.

Siden den gang har Satya Yoga vokst i mange retninger, både som yogastudio og yogaskole med utdanningsforløp, -hjulpet andre lærer til å starte egen studio og hatt utallige turer og helgekurs både i  Norge og utlandet. Satya Yoga sine timer er lagt opp slik at alle kan forstå nytten av yoga, og likeledes få tilpasninger ut fra eventuelle skader i kroppen eller når det er tid til å utfordre komfortsonen og øve på noe nytt. Både kroppen og hjernen, pusten og da nervesystemet får både styrke og balanse,  mer ro og økt  tilstedeværelse. 

Siri kommer opprinnelig  fra Leksdal og har vokst opp sammen med Anne Sigrid.
Hun har veldig lenge hatt en drøm om å kunne gi et unikt konsept til Sprek sine treningsglade brukere med yogatimer som skreddersys med sekvenser som vil gjøre godt uansett nivå. 
Med dette ønsker både Satya Yoga og Sprek samme å kunne tilby yogaklasser på Innherred med kvalitet og kompetanse som vil komme alle dere som kommer til gode. 
Vi er så begeistret og vil håpe vi ses på yogatimer på Levanger og på Verdal.