Sprek Levanger

Moafjæra 3

Det lille senteret med det store hjertet!

Sprek Levanger åpnet 1. oktober 2016 i fantastiske lokaler i 2. etasjen på Moafjæra 3.
Disse lokalene må bare oppleves!

Senteret er åpent for deg fra kl 05:00-24:00 hver dag hele året, og du møter alltid en av oss mellom 08:00 og 20:00 man-tors, 08:00-18:00 på fredager,  kl 10-13 på lørdager og kl 17-20 på søndager.

I sofakroken kan du nyte en deilig nybrygget kaffe (termokopp med kaffeavtale kan kjøpes i resepsjonen), skravle litt med oss eller dine treningsvenner og kanskje unne deg litt energipåfyll fra vårt utvalg i sportsernæring.

Styrketrening

Senteret inneholder en stor styrkeavdeling med stasjonære apparater, kabelstasjoner og frivektsrack fra TechnoGym, en av verdens største og mest innovative leverandører av treningsutstyr.

Frivektsavdelingen er stor og romslig med mange racks, benker og tilbehør.

Alle stasjonære styrkeapparater er utstyrt med en liten dataskjerm som henter frem informasjon fra ditt treningsprogram om hvilken belastning du skal trene på, og hvor mange sett og repetisjoner du skal utføre. Det du gjør logges så automatisk i treningsbloggen din i SprekApp'en.

 

Kondisjon

Senteret inneholder tredemøller, sykler og ellipsemaskiner fra TechnoGym, en av verdens største og mest innovative leverandører av treningsutstyr. Vi har også romaskiner og SkiErg fra Concept2.

Her kan du ta joggeturen mens du nyter utsikten over Eidsbotn. Eller kanskje du vil boltre deg i mulighetene som teknologien vår byr på? Hva med å løpe etter profilen på en tur du har lagret på Strava, se favorittserien din på NettFlix mens du sykler eller løpe mot treningskompiser din på en virtuell friidrettsbane? Her finnes masse spennende muligheter som gjør treningen til en kulere opplevelse.

SprekCross Arena

På SprekCross-arenaen vår kjører vi gruppetimer for inntil 16 deltagere. Dette er effektive og morsomme fellestimer med sirkel/stasjonstrening. Her kan du bl.a. oppleve SkillMill, kettlebell, slyngetrening og andre funksjonelle øvelser som lett lar seg tilpasse ditt nivå.

GroupCycle

Spinningsalen er en av Norges råeste, med GroupCycle fra TechnoGym.Timene med herlig trøkk; musikk, video, løypeprofiler og mulighet til å følge med både watt, puls, tempo, kaloriforbruk m.m under veis i timen.

MyWellness og SprekApp'en

Alt utsyr utenom frivekter og kabeldrag er direkte linket til vår digitale plattform MyWellness, som til enhver tid forteller deg hva du skal trene ihht ditt personlige treningsprogram, og som logger treningen din automatisk.