Sprek Moan

 

Sprek Moan åpnet 1. oktober 2016 i fantastiske lokaler i 2. etasjen på
Moafjæra 3. Disse lokalene må bare oppleves!

Senteret inneholder styrke- og kondisjonsutstyr fra TechnoGym, en av verdens største og mest innovative leverandører av treningsutstyr.

Spinningsalen er en av Norges råeste, med GroupCycle fra TechnoGym.Timene med herlig trøkk; musikk, video, løypeprofiler og mulighet til å følge med både watt, puls, tempo, kaloriforbruk m.m under veis i timen.

SprekCross-arenaen vår kjører vi gruppetimer for inntil 16 deltagere. Dette er effektive og morsomme fellestimer med sirkel/stasjonstrening. Her kan du bl.a. oppleve SkillMill, kettlebell, slyngetrening og andre funksjonelle øvelser som lett lar seg tilpasse ditt nivå.

Alt utsyr utenom frivekter og kabeldrag er direkte linket til vår digitale plattform MyWellness, som til enhver tid forteller deg hva du skal trene ihht ditt personlige treningsprogram, og som logger treningen din automatisk.

I sofakroken kan du nyte en deilig nybrygget kaffe (gratis for medlemmer), skravle litt med oss eller dine treningsvenner og kanskje unne deg litt energipåfyll fra vårt utvalg i sportsernæring.

Senteret er åpent for deg fra kl 05:00-24:00 hver dag hele året, og du møter alltid en av oss mellom 07:30 og 21:30 man-tors, 07:30-20:00 på fredager,  9-14 på lørdager og 15-20 på søndager.

 

 

 

Kart_Moan_utkast