Team Sprek

Ditt mål er vårt mål!

Tverrfaglig kompetanse og maaaange års erfaring

Team Sprek er bredt sammensatt av en gjeng for først og fremst brenner for trening og folkehelse, og som har som mål å motivere, spre treningsglede og bidra til måloppnåelse og bedre helse for hvert av våre medlemmer!

Sammen jobber vi for å tilby et variert treningstilbud med god kvalitet. Vi skal sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt uansett utgangspunkt, og vi skal bidra til at du opprettholder motivasjon og opplever progresjon. Med andre ord; ditt mål er vårt mål!

Jobbe på Sprek?

Hos oss jobber det folk med svært ulik bakgrunn. Den aller viktigste egenskapen vi ser etter er at man er dyktig med folk, er utadvendt og byr på seg selv.

Den du møter først når du kommer inn på et Sprek-senter er trolig studioverten. Studioverten betjener resepsjonen og har drifts- og tilsynsansvaret for senteret. I tillegg kan studioverten jobbe som treningsveileder, personlig trener og/eller ha andre stabsfunksjoner.

Som PT forventer vi fagkompetanse innen idrett/trening/folkehelse på bachelornivå, og PT-utdanning.

Gruppetimeinstruktører

Som gruppetimeinstruktør kan opplæringen skje på interne kurs, via ulike bransjespesifikke utdanninger eller på kurs hos konseptleverandører.

Mange av våre instruktører er derfor rekruttert blandt våre medlemmer. Har du en liten instruktørspire i magen? Ta kontakt med vår gruppetimesjef Marte, så får du gode råd på veien!!