PT Start

Innmelding

Vi vet at terskelen kan være høy for å begynne på et treningssenter. Vi legger derfor stor vekt på å gi deg som nytt medlem en god og positiv opplevelse. Hos oss møter du alltid en hyggelig Sprek-medarbeider i resepsjonen som hjelper deg med informasjon om og opprettelse av medlemskap, og som setter opp tidspunkt for din introduksjonstime med en av våre trenere.  Du kan også melde deg inn via vår nettside, og bestille introduksjonstime per mail eller telefon.

Introduksjonstime med trener – første uka

På introduksjonstimen møter du en av våre trenere, som har den kompetansen og erfaringen som sikrer deg en trygg og god veiledning. Dere vil først sette dere ned for en hyggelig prat, hvor dere sammen definerer en god og riktig målsetning for treningen din. Treneren din vil underveis utarbeide et forslag til en treningsplan for de første ukene, som inneholder aktiviteter og øvelser som er tilpasset ditt utgangspunkt og dine mål. Deretter går dere i gang med treningen, og nå får du en god gjennomgang av de øvelsene som er foreslått. Treneren viser deg hvor du finner utstyret eller apparatet, hvordan du utfører øvelsen, og finner anbefalt belastning.

Timen varer i ca. 50 minutter

Oppfølgingstime 1, innen 14 dager

På den andre timen gjennomfører dere en komplett treningsøkt, som bygger videre på det dere har jobbet frem av planer og målsetninger på den første timen. Treneren vil gjøre justeringer på treningsplanen dersom dere ser behov det.

Timen varer i ca. 30 minutter

Oppfølgingstime 2, etter 5-6 uker

Når du har fått treng etter programmet ditt noen uker, får du en ny treningsøkt og en prat  sammen med treneren din.  Her får du en god repetisjon og evt nødvendige korreksjoner på utførelse og intensitet. Dere evaluerer hvordan treningen har gått så langt, og treneren din utarbeider en treningsplan for de neste 6 månedene.

Timen varer i ca 50 minutter

Halvårlig oppfølging

Etter oppstartsfasen og PT start har du mulighet til en oppfølgingsprat med din trener inntil 2 ganger per år. Her tar dere en prat om dine tanker og erfaringer rundt treningen, og hva som blir riktig vei videre for å opprettholde god motivasjon og effekt av treningen din.  Du kan bruke denne muligheten til å utarbeide nye målsetninger, utføre tester på styrke, kondisjon eller kroppsammensetning, og/eller få utarbeidet et nytt treningsprogram for de neste 6 månedene.

Du vil motta en invitasjon per mail fra oss når det nærmer seg tid for denne oppfølgingen, slik at du i god tid kan avtale et tidspunkt med din trener.

Timen varer i ca. 50 minutter

Hjelp underveis

Du vil sikkert ha behov for litt hjelp og veiledning underveis også, og utenom disse faste oppfølgingene. Da er det godt å vite at det stort sett alltid vil være noen av oss å spørre om hjelp. Vi er så mye som mulig ute i senteret blant dere medlemmer for å hjelpe dere med gode tips og råd, ta imot spørsmål og skape god stemning. Vi er også lett tilgjengelig om vi er innenfor resepsjonsdisken, og står alltid til tjeneste for deg så fremt vi kan!